SUP – Vad är det?

SUP är en sportsom har blivit allt mer populäri Europa och särskilt i Sverige. StandUpPaddleboardfungerar som så att en person står på en speciell surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.STAND UP PADDLE

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du bruka din paddle i de flesta vattentyper och drag. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vattnet som du har din paddleboard i.

SUP Board

För att få ut det mesta av en SUP upplevelseär att välja rättpaddle board. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddelbräda som ärtill för din SUP aktivitet.SUPär tillgängliga i två olika varianter. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddle board är gjord för högre fart, har ett starkare glid och är bättre att ha om du vill undvika attpumpa upp din SUP varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare.Fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och provapå nya vattendrag när du reser stand up paddle.

Testa på SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den smartapaddleboardfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddelbräda.Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.

StandUp Paddle Stockholm

I Stockholm trendar träningsformen SUP. Gällandeutforskning av Stockholms badplatser har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.Standup paddling är en upplevelse som passar både unga och gamla och som bidragit till en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärStandUpPaddleboard något som passar förallaåldrar.