Vad är Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är till för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Botoxinjicering används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan även användas för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor. Botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, få bortarga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox Injections - How Botox Works - Cost, Results & Side Effects

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är bra mot migrän och för att vårda överspända muskler.Botox i pannan ger effekt direkt imusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox Göteborg pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox skiljer sig priserna åt.

Bland utbudet har du möjlighet attbehandlabotox panna,botox glabella eller botox käke för att nämna några utav områdena som går att behandla.

En detaljerad offert ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan behandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du vill habotox injicering, om du gjort botox innan eller om det är första gången med Botoxbehandling göteborg. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin syn på vilkeninjicering av botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botox injektion?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Därefterhar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenombehandlingen, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort botoxförut, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gedig all information om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

När kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.